Husby AIK - Horndals IF 8-1 (6-0)

Tuff uppgift mot Husby i dagens tidiga bortamatch.
Förlorade med hela 8-1 efter att i halvtidsvilan legat under med 6-0.

Svårt att göra oss själva rättvisa när situationen är som den är. Totalt sett så hade vi idag 22 förhinder varav 7 giltiga förhinder på ordinarie startspelare, d.v.s. skador, sjukdom och jobb. Tack ni som ställde upp så vi undvek att få lämna WO. Med alla ordinarie spelare med så vet vi att vi tillhör den övre halvan av tabellen..

Vi började matchen med flera misstag när vi själva hade bollen som Husby förvaltade väl i sina kontringar.
Många av målen gick till på det sättet.

I andra halvlek låg vi betydligt bättre till i våra positioner även om Husby hade mer av bollen.
Klart godkänd andra halvlek av oss som slutade 2-1 till hemmalaget (varav en feldömd straff till deras favör).
Vårt tröstmål gjordes av Ali Ahmadi på ett fint och välplacerat vristskott efter att Magnus Sjöström serverat bollen. Riktigt snyggt mål!

Nästa match ser det iallafall ut som om vi ska kunna mönstra ett mer konkurrenskraftigt lag igen.
Vi bestämde efter matchen att vi inte har någon träning nu på tisdag då vi fortfarande har lite krämpor.
Nästa träning på torsdag alltså och då stämmer vi av laget inför söndagens avslutande match mot Stora Skedvi.